Σχετικά με εμάς

224

Φούρνος Καλλιγιαννάκη

Μία οικογενειακή επιχείρηση, με μακρόχρονη πείρα και με παράδοση στο χώρο της αρτοποιίας  από το 1997, διατηρεί μία φιλοσοφία αναλλοίωτη στο χρόνο. Παράγει ποιοτικά προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.Σας καλωσορίζουμε καθημερινά με το πιο γλυκό μας χαμόγελο γιατί οι γεύσεις μας, δημιουργούνται με αγάπη και χαρά! Το μεράκι μας για τη ποιότητα που ξεχωρίζει συνοδεύει τη φήμη μας.

Βασικές αξίες μας αποτελούν:

  •     Η αγάπη μας για τα αγνά υλικά
  •     Η προσοχή στη λεπτομέρεια
  •     Η έμφαση στη ξεχωριστή ποιότητα

H δυνατή ομάδα μας φροντίζει τα αρτοσκευάσματα καθώς και οι αλμυρές και γλυκές γεύσεις να είναι μέρος της καθημερινής σας απόλαυσης!

Δε σταματάμε να σας εκπλήσσουμε οπτικά, γευστικά αλλά και εποχικά ανάλογα με το θέμα της κάθε γιορτής. Κάθε ιδιαίτερη στιγμή του χρόνου όπως Χριστούγεννα, Αγίου Βαλεντίνου, Αποκριές, Πάσχα… σας παρέχουμε τις πιο ιδιαίτερες θεματικές γευστικές και προτάσεις που συνοδεύουν κάθε ξεχωριστή γιορτή.

 

 

Επισκεφθείτε μας και απολαύστε σε ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον της δημιουργίες μας12

Επιλέξτε από μια μεγάλη ποικιλία τα αρτοσκευάσματα σας η πάρτε τον καφέ σας σε ένα υπέροχο περιβάλλον, δοκιμάζοντας της λιχουδιές μας.

Ο Πλήρης ανακαινισμένος και Κλιματιζόμενος χώρος μας σχεδιάστηκε για να σας κάνει την παραμονή σας άνετη.

Εκτός την αγάπη για την τέχνη της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής, την εύρεση καλής πρώτης ύλης και αξιόλογων συνεργατών, αυτό που μας χαρακτηρίζει σαν ανθρώπους και που αντανακλάτε στο "επιχειρείν" αλλά και στα προϊόντα μας, είναι η ειλικρίνεια, η τιμιότητα, η δέσμευση για εξαιρετική ποιότητα και η αφοσίωση σε ένα σύστημα αξιών που το διέπουν οι αρχές τις επιχειρηματικής ηθικής.

Καθημερινά ζυμώνουμε και ψήνουμε ψωμί που φτιάχνεται με τις πιο αγνές πρώτες ύλες, με φυσικό προζύμι, χωρίς πρόσθετα βελτιωτικά και ενισχυτικά γεύσης. Απολαύστε τις παραδοσιακές μας συνταγές φτιαγμένες με τον σωστότερο τρόπο παρασκευής και με τη μεγαλύτερη φροντίδα. Δοκιμάστε, αποκλειστικά στα καταστήματα μας, την μεγάλη ποικιλία αρτοσκευασμάτων που ικανοποιεί όλες τις γεύσεις και διατροφικές ανάγκες.

Η Ομάδα μας Θα χαρεί να εξυπηρετήσει, για να σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό προϊόν.